24.7.2018

Tästä se alkaa...

... siis blogin pito 😃

Käytiin tänään ottamassa vähän omatoimitreeniä Salon Koirahallilla, paikka jossa yleisimmin treenaamme. Halli on mukavan viileä näin helteillä. Ulkona mittari näyttää +28 ja hallissa +21 astetta.
Mukana koirista oli Nasta, Rudy, Mixu ja Amigo. Lajina tänään kaikilla muilla agilityä ja Mixulla Rally-tokoa.
Oikein hyvän mielen treenit. Rudyn kanssa harjoiteltiin lähdössä paikalla pysymistä. Neiti näpsä oli kova tarjoamaan ensimmäistä hyppyä vaikka ihan kahdeksikon muodossa, kun ei saanut minua liikkeelle eli malttia vaaditaan meiltä molemmilta. Takakierrot, joita otimme muutaman, sujuivat hyvin.
Mixu yllätti minut jo heti ulko-ovella. Istui kauniisti ennen oven avausta ja tänään päästiin sisälle ilman sitä haukahdusta, joka on aiemmin tullut. Lisäksi pikkukentällä oli menossa Rally-tokokurssi ja olin aivan varma, että poika ei kestä häiriötä haukkumatta. Niin vaan kauniisti ja hiljaa mentiin kentän ohi. Nätisti päästiin isolle kentälle, jossa vähän seuraamista ja muutamia rallyjuttuja. Ja takaisin pikkukentän ohi, jossa koiria odotti ulkopuolella, Mixu meni hiljaa ja nätisti. 💙
Nastan ja Amigon treeneistä vastasivat Ella ja Roosa. Tytöt ovat lähdössä Pietarsaareen junioreiden agility SM-kisoihin puolentoista viikon päästä.