1.8.2018

Tästä se alkaa...

... eli Mixun ja minun Rally-tokotreenit tänä syksynä.
Oltiin tänään ekaa kertaa rallyn ylituomari Jaana Karppisen treeneissä Jaanan uudella hallilla. No ollaan kyllä harjoiteltu vähän jo ennakkoon Roosan opastuksella, mutta ei paljoa. Oli kyllä hyvä, kun sai opastusta yhteen ongelmakylttiin, ja myös tietoa siitä, miten esim. kisoissa menee miinuksia jos koira on eri asennoissa kyltin vieressä. Nyt on hyvät neuvot miten lähden sitä opettamaan askel kerrallaan.

Amigo oli samoissa treeneissä Roosan kanssa harjoittelemassa avoimen luokan liikkeitä. Ja Ella oli oman nuoren cokkeri Willyn kanssa opettelemassa rallyn saloja. Kaikki koirat jaksoivat pysyä hiljaa, mistä olimme kaikki tyytyväisiä. Motivaatio säilyi myös treenien ajan hyvin.

Samaan aikaan Niitti ja Katja treenasivat agilityä Salon Koirahallilla Taru Stenbergin koulutuksessa. Katja totesi ennen Niitin vuoroa, että haastetta piisaa, mutta hyvä hyvä niin. Haasteellisin kohta, mikä on tullut kisoissakin vastaan, oli A-esteen ylösmenossa sivulle irtoaminen. Olivat saaneet suoritettu radan kuitenkin loppuun. Kyllä se siitä. 😀

Tänään oli trikkiperhe mukana. 🐾🐾🐾